Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Appartement te huur in Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Je hebt gezocht naar Appartement te huur in de volgende gemeenten: Rotterdam Kralingen-Crooswijk.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Rotterdam Kralingen-Crooswijk op Woningtarget.nl

Vind appartement in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Zoek je appartement in Rotterdam Kralingen-Crooswijk, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten woonruimte in Rotterdam Kralingen-Crooswijk dan appartement, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Rotterdam Kralingen-Crooswijk is een diverse wijk met veel contrasten. Terwijl Kralingen oorspronkelijk een dure en chique buurt is in Rotterdam, staat Crooswijk beter bekend als een wat ‘volksere’ wijk waar nog veel typisch Rotterdams wordt gesproken.

De wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam beschikt over het grootste bos van heel Rotterdam: het Kralingse Bos, gelegen nabij de Kralingse Plas. Hierdoor is het vooral een wijk voor mensen die graag in de buurt van wat natuur zijn en/of families die graag in de buitenlucht zijn met hun kinderen.

Kralingen-Crooswijk is opgebouwd uit de twee voormalige wijken Kralingen en Crooswijk. In het oude gedeelte van Crooswijk wordt er nog typisch Rotterdams gesproken, terwijl in het nieuwe gedeelte van Crooswijk veel verbouwingen hebben plaatsgevonden en inmiddels meer nieuwbouw is. Nieuw-Crooswijk heeft een groene omgeving, zeer betaalbare woningen en is dichtbij de snelweg en het centrum. Hierdoor is het een goede locatie. Terwijl Crooswijk traditioneel gezien wat meer typerend Rotterdams is, staat Kralingen van oudsher bekend als een chique buurt in Rotterdam. Hoewel er veel dure woningen te vinden zijn, is er ook de mogelijkheid om hier wat goedkopere huisvesting te vinden, waardoor er ook studenten zijn die ervoor kiezen om hier te wonen. Hierdoor kan je in deze wijk veel verschillende soorten woningen en contrasten vinden.

Ben je op zoek naar een woning in Kralingen-Crooswijk? Wees je er dan van bewust dat er verschillende prijsklassen zijn in deze wijk en dat het wellicht makkelijker kan zijn om te kijken naar woningen in Crooswijk als je niet een heel groot budget hebt. Desalniettemin is Kralingen-Crooswijk een leuke buurt om in te wonen, vooral voor families en jongvolwassenen.