Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Appartement te huur in Rotterdam Delfshaven

Je hebt gezocht naar Appartement te huur in de volgende gemeenten: Rotterdam Delfshaven.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Rotterdam Delfshaven op Woningtarget.nl

Vind appartement in Rotterdam Delfshaven. Zoek je appartement in Rotterdam Delfshaven, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar een ander soort woonruimte in Rotterdam Delfshaven dan appartement, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Voor wie op zoek is naar een wijk met veel diversiteit, zal dit in Rotterdam Delfshaven zeker terugvinden. Er wonen hier veel verschillende soorten mensen met verschillende achtergronden, waarvan velen afkomstig zijn uit andere delen van de wereld. Hierdoor heeft de wijk ook veel diverse winkels en restaurants te bieden, zoals een typische Rotterdamse kroeg en een Turkse supermarkt.

 

Delfshaven is het oudste stukje van Rotterdam en wellicht een van de meest diverse wijken van de stad en staat hier dan ook bekend om. Je kan er makkelijk een typische Rotterdamse kroeg vinden om vervolgens om de hoek een Turkse supermarkt en Indonesische kruidenwinkel te vinden. Dit zorgt ervoor dat het er nooit saai is en er altijd wel wat te doen valt. Iedere donderdag en zondag is er een grote markt op de Visserijplein met vaak maar liefst 180 kraampjes. Daarnaast is er het Dakpark en ‘Uit Je Eigen Stad’, een stadsboerderij met restaurant.

Niet alleen de bevolking van Delfshaven is divers, maar er zijn ook veel verschillende soorten woningen te vinden. Grote herenhuizen, nieuwbouw en artistieke wooncomplexen zijn er allemaal. Hierdoor is het een wijk die voor velen de moeite waard is om naar te kijken en eventueel een woning te bezichtigen.

Veel studenten en jongvolwassen kiezen ervoor om zich hier te vestigen of naar een woning te zoeken. Daarnaast zijn er ook veel gezinnen met een laag inkomen die hier wonen. Het is een gezellige wijk en kan alsnog worden ervaren als rustig.

Doordat Delfshaven over het algemeen een populaire wijk is met veel diversiteit is het natuurlijk ook hier belangrijk dat je tijdig begint met het zoeken naar een geschikte woning. Hierbij helpt Woningtarget.nl graag!