Zoeken
OPPERVLAKTE
- m2
KOOP/HUUR/RUIL
Maximale huur
Euro
Maximale koopsom
Euro
Selecteer woningtype

Wij democratiseren de toegang tot de woningmarkt

Woningtarget.nl is Nederlands grootste en meest innovatieve woningzoekmachine. Op Woningtarget.nl vind je bijna alle beschikbare woningen in Nederland.

De visie van Woningtarget.nl is om de Nederlandse woningmarkt te democratiseren, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de woningmarkt bij het vinden van hun droomwoning. 

Zo democratiseren we de toegang tot de woningmarkt!
1. Wij verzamelen bijna alle woningen op de markt en stellen onze woningzoekenden op de hoogte zodra een nieuwe woning op de markt verschijnt.
2. Wij verzamelen bijna alle woningzoekenden op de markt en sturen onze verhuurders/verkopers een bericht zodra een nieuwe woningzoekende op de markt verschijnt.
3. Daarmee krijgen onze gebruikers een even groot inzicht, en daarmee gelijke mogelijkheden om te reageren op nieuwe ontwikkelingen op de woningmarkt.

Zo verzamelen wij beschikbare woningen!
1. De woningen worden door de verhuurder of verkoper op Woningtarget.nl geplaatst. 
2. De verhuurders/verkopers vragen ons om hun woningen te "crawlen" zodat deze op de markt verschijnen.
3. Daarnaast screenen onze intelligente robots het internet op beschikbare woningen. Hier nemen we alle woningen op van betrouwbare bronnen, dat houdt in, bronnen waarvan het aanbod up-to-date is. Als dienst voor onze Smartuser gebruikers, nemen we op kleinere schaal ook woningen op van betaalsites wanneer we merken dat deze woningen uitsluitend daar worden aangeboden. Het wordt zeer duidelijk vermeld aan onze gebruikers die geen Smartuser gebruiker zijn, net als voor hen die dat wel zijn, wanneer een advertentie doorlinkt naar een betaalsite.

Kwaliteitsfilter
Het is onmogelijk om met 100% zekerheid te garanderen dat advertenties altijd up-to-date zijn. Het is tenslotte onmogelijk om tot op de seconde nauwkeurig te weten wanneer een verhuurder of verkoper een overeenkomst aangaat met een koper of huurder. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het woningaanbod op Woningtarget.nl zo actueel mogelijk is. 

Milieu!
Woningtarget.nl is CO2-neutraal - lees hier meer...

Tevredenheid en veiligheid!
1. Wanneer je Smartuser-gebruiker wordt en vervolgens niet tevreden bent over het product, kun je in bijna alle gevallen aanspraak maken op onze algemene tevredenheidsgarantie.
2. We zijn zeer pro-actief in relatie tot het openbaar maken van informatie en het inlichten van onze gebruikers over de gevaren die op de loer liggen als woningzoekende. Zo hebben we bijvoorbeeld een volledig informatieportaal ontwikkeld, www.heelhuidshuren.nl, over het gevaar van oplichting door internationale IT-criminelen.    

Wanneer u een voorstel voor verandering hebt of andere vragen, contact ons dan via support@woningtarget.nl - dan beantwoorden we spoedig uw bericht.