Zoeken
OPPERVLAKTE
- m2
KOOP/HUUR/RUIL
Maximale huur
Euro
Maximale koopsom
Euro
Selecteer woningtype

Vrijstaande huizen te huur in Amsterdam


Oppervlakte Maandhuur Koopsom
150 m2 3.750Euro Niet te koop
Vrijstaande huizen te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

Vrijstaand huis in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

138 m2 vrijstaand huis te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

138 m2 1.950Euro Niet te koop
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Vrijstaand huis in Amsterdam Noord

Expats: 305 m2 vrijstaand huis te huur in Amsterdam Noord: expats (>> Woningtarget: NB! Expats betekent dat deze woning mogelijk alleen wordt verhuurd aan expats / bedrijven): 305 m2 vrijstaand huis te huur in Amster...

305 m2 5.300Euro Niet te koop
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Vrijstaand huis in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

156 m2 vrijstaand huis te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

156 m2 3.250Euro Niet te koop
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Vrijstaand huis in Amsterdam Geuzenveld / Slotermeer

70 m2 vrijstaand huis te huur in Amsterdam Geuzenveld / Slotermeer

70 m2 1.460Euro Niet te koop
400 m2 15.000Euro Niet te koop
130 m2 2.500Euro Niet te koop
220 m2 6.750Euro Niet te koop
100 m2 1.850Euro Niet te koop
Vrijstaande huizen te huur in Amsterdam Zeeburg

Vrijstaand huis in Amsterdam Zeeburg

100 m2 vrijstaand huis te huur in Amsterdam Zeeburg

100 m2 1.850Euro Niet te koop

Amsterdam is een grote en diverse stad met veel woning mogelijkheden. De stad zelf heeft veel verschillende buurten die allemaal wat anders aanbieden. Zo is het mogelijk om een locatie te vinden die in het budget past, kindvriendelijk is of waar juist veel studenten en/of jonge mensen wonen. Amsterdam heeft veel verschillende wijken en gebieden die ieder weer wat anders te bieden hebben en iedere buurt heeft zo zijn eigen kenmerken en mogelijkheden.

Daarnaast is Amsterdam een multiculturele stad met mensen van verschillende gebieden in Nederland, maar ook Europa en de rest van de wereld. Hierdoor is het een wereldse stad geworden waar je gemakkelijk voor het ontbijt een Franse koffie en pain au chocolat eet, voor de lunch Koreaanse bibimbap en voor het diner Hollandse mosselen met friet.

Amsterdam staat ook bekend om de grote hoeveelheid festivals, evenementen en culturele mogelijkheden. Zo is het Museumplein de perfecte bestemming voor een dagje musea en zijn er op verschillende locaties door de stad festivals te bezoeken voor Koningsdag.

Voor het EK en WK wordt gezellig op een groot scherm naar het voetbal gekeken op het Museumplein en rond het Leidseplein zijn er veel cafeetjes en bars te vinden.

Iedere buurt heeft zn eigen charme en voegt wat toe aan deze diverse stad. Over het algemeen staat Amsterdam bekend als een dure stad, maar wie goed kijkt kan heus wat betaalbaars vinden. In zon grote en diverse stad wonen is een grote beleving en de moeite waard.

Beschikbare huurwoningen in Amsterdam op Woningtarget.nl

Amsterdam is de grootste stad in Nederland en heeft daardoor veel te bieden. Tegelijkertijd is er ook een grote vraag naar woningen, dus begin op tijd!

Huurwoning in Amsterdam. Bekijk alle huurwoningen - beschikbare appartementen en huizen te huur - in Amsterdam.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en tegelijkertijd de grootste stad van het land. Dit draagt bij aan de grote diversiteit die kan worden gevonden in de stad en in de verschillende buurten en wijken. De meeste buurten hebben tientallen verschillende nationaliteiten en mensen met verschillende achtergronden. Hierdoor kan Amsterdam worden ervaren als een dynamische en wereldse stad.