Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Huurwoningen in Amsterdam Bos & Lommer

Je hebt gezocht naar woningen te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Bos & Lommer.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Bos & Lommer op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Amsterdam Bos & Lommer. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Amsterdam Bos & Lommer. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Amsterdam Bos & Lommer is een multicultureel stadsdeel met meer dan 100 nationaliteiten. Doordat de woningen betaalbaar zijn voor velen, kan je veel verschillende mensen met andere economische, culturele en professionele achtergrond vinden.

Amsterdam Bos & Lommer staat bekend om de multiculturele leefomgeving. Het is een populaire buurt voor mensen met verschillende achtergronden en afkomst. Amsterdam Bos & Lommer is niet alleen heel erg multicultureel, maar ook erg divers in de soorten families die ervoor kiezen om hier naartoe te verhuizen. Er wonen over het algemeen veel jonge gezinnen, maar ook studenten, jonge ondernemers en jongvolwassen wonen hier graag. Dit komt voornamelijk doordat de prijzen in Bos & Lommer nog betaalbaar zijn voor de jongere groepering. Hierdoor ontstaat er economische diversiteit en zijn er veel verschillende mensen die je in deze buurt kan vinden.

Ook is de omgeving erg groen en zijn er een aantal parken waar graag gebruik van wordt gemaakt, voornamelijk in de zomer. Doordat het vooral residentiële gebouwen zijn, zijn er niet zoveel mogelijkheden voor het uitgaan naar een club, bar of restaurant. Velen gaan hiervoor naar het centrum of andere delen van de stad. Doordat Amsterdam Bos & Lommer redelijk dicht in de buurt is van het centrum, is het over het algemeen geen probleem om hier snel naartoe te komen. Ook komen er steeds meer tentjes langs de Bos en Lommerweg, waardoor het aantrekkelijker wordt om in de buurt te blijven.