Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Huurwoningen in Amsterdam Slotervaart

Je hebt gezocht naar woningen te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Slotervaart.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Slotervaart op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Amsterdam Slotervaart. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Amsterdam Slotervaart. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Amsterdam Slotervaart ligt in het westen van Amsterdam, waardoor het erg dichtbij Schiphol ligt en je niet meer dwars door de stad hoeft om het vliegveld te bereiken. Deze buurt staat vooral bekend om de grote hoeveelheid parken die zich hier bevinden. Hierdoor is Slotervaart een erg groen stadsdeel, wat het ideaal maakt voor families en mensen die graag in een meer groene en rustig deel van Amsterdam wonen.

Amsterdam Slotervaart bevindt zich in het westelijke gedeelte van de stad. Het staat bekend om de grote hoeveelheid parken, zoals het Rembrandtpark, het Nieuwe Meer en het Sloterpark. Hierdoor maakt het een ideale locatie voor families en mensen die graag in de buurt van de natuur wonen.

Veel woningen worden op dit moment verbouwd en vernieuwd. Hierdoor is er meer nieuwbouw te vinden (met moderne voorzieningen) dan in andere delen van de stad. Dit is gedaan onder het kader ‘stedelijke vernieuwingen’ dat is begonnen in 2001. Daarnaast worden er ook woningen volledig gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe panden.

Slotervaart is een goede locatie omdat het niet ver van het stads centrum ligt en zelfs 4 metrostations heeft, waardoor het met het openbaar vervoer mogelijk is om snel naar het centrum en andere delen van de stad te komen. Ook ligt het dichtbij de ringweg en Schiphol. Hierdoor kan je gemakkelijk naar andere steden in de randstad komen en hoef je niet heel de stad door om naar het vliegveld te gaan, wat veel tijd scheelt.

Wie kinderen heeft en graag in een rustiger stadsdeel woont zal wellicht in Amsterdam Slotervaart succesvol zijn.