Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Huurwoningen in Amsterdam Westerpark

Je hebt gezocht naar woningen te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Westerpark.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Westerpark op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Amsterdam Westerpark. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Amsterdam Westerpark. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Wie op zoek is naar een kindvriendelijke wijk of een wijk met veel artiesten in Amsterdam, hoeft na het bezoeken van Amsterdam Westerpark niet verder te zoeken. Amsterdam Westerpark staat bekend om de vele artiesten die zich hier hebben gevestigd. Daarnaast is het ook een kalme buurt met veel scholen, wat het ideaal maakt voor families.

Amsterdam Westerpark staat bekend om de grote hoeveelheid artiesten die hier wonen en de galeries en ateliers die zij tot hun beschikking hebben.

Westerpark staat daarnaast ook bekend als een kalme buurt, wat het erg woon-vriendelijk maakt voor families, gepensioneerden of mensen die graag van wat rust genieten terwijl ze nog steeds in een stad wonen. Velen kiezen voor deze buurt omdat, bijvoorbeeld, de Jordaan vaak hoge huur/koopprijzen heeft, waardoor het onbetaalbaar wordt, vooral voor jonge ondernemers en startende.

Voor gezinnen is het een plezierige wijk om in te wonen omdat er veel parken en scholen zijn en er in 2008 zelfs een speciale route is gemaakt zodat kinderen veilig naar school kunnen lopen of fietsen. Vooral in een drukke stad kan het lastig zijn om je kinderen zelfstandig naar school te laten gaan, maar hierdoor wordt dit alsnog mogelijk.

Amsterdam Westerpark heeft een optimale ligging doordat het in de buurt ligt van andere wijken, zoals de Jordaan en het ook nog eens dichtbij het centrum ligt.
De Spaarndammerbuurt is een buurt in Westerpark waar veel panden gebouwd zijn volgens de bouwstijl van de Amsterdamse School. Hierdoor wordt het ook een leuke en mooie buurt om doorheen te lopen.

In Amsterdam Westerpark worden ieder jaar een paar grote evenementen georganiseerd, zoals het Amsterdam Fashion Week en het filmfestival Cinekid.

Vanwege de vele scholen, kindvriendelijkheid en over het algemeen betaalbare woningen is dit een ideale wijk voor gezinnen en jongvolwassenen.