Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Huurwoningen in Amsterdam Zeeburg

Je hebt gezocht naar woningen te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Zeeburg.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Zeeburg op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Amsterdam Zeeburg. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Amsterdam Zeeburg. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Te vinden in het oosten van Amsterdam ligt Zeeburg een ‘up-and-coming’ stadsdeel. Hoewel het vroeger niet een goede reputatie had, heeft het meer geld ontvangen van de gemeente Amsterdam zodat de wijk kon worden opgeknapt en verbeterd. Het ligt prachtig aan het water en er zijn veel parken te vinden, waardoor het vooral in de lente-en zomermaanden een leuk gedeelte van de stad is om te bezoeken.

Amsterdam Zeeburg, ook wel bekend als de Indische buurt, ligt in het oosten van Amsterdam. Hoewel het voormalig bekend stond als een achterstandswijk heeft het vanaf 2007 meer geld ontvangen van de Amsterdamse gemeente om ervoor te zorgen dat de wijk zou worden opgeknapt en beter verzorgd. De effecten hiervan worden nu al ervaren doordat het een steeds populairdere wijk wordt. Hoewel dit vroeger niet het geval was komen meer jongvolwassen hier naartoe om een woning te zoeken en begint het langzaam steeds hipper te worden.

Amsterdam Zeeburg ligt direct aan het water, wat het een goede locatie maakt tijdens de lente- en zomermaanden omdat je dan lekker in de zon kan liggen bij de haven of met de boot er op uit kan.

Het beschikt niet alleen over water, maar er zijn ook veel parken. Dit zorgt ervoor dat het een meer groene en betere uitstraling krijgt. Veel mensen in de stad wonen graag in de buurt van een park of natuur en Amsterdam Zeeburg is hier de ideale locatie voor.

Doordat de wijk populairder wordt, stijgt de woningwaarde ook. Vandaar dat Woningtarget.nl je aanraadt om nu al te zoeken naar een woning in deze buurt. Daarnaast ben je vanuit Zeeburg snel in het centrum van de stad en bij grote bezienswaardigheden en evenementen, dus ook de locatie in relatie tot de rest van de stad is goed.