Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Centrum

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Centrum.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Centrum op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Centrum. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Centrum, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten woonruimtes in Amsterdam Centrum dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Amsterdam Centrum is een populaire bestemming, niet alleen voor toeristen maar ook voor woningzoekenden. Vanwege de perfecte ligging, goede aansluiting met het openbaar vervoer en de vele mogelijkheden zijn er veel mensen die graag in het centrum willen wonen. Je kan NEMO, de 9 Straatjes en Madame Tussauds hier allemaal vinden.

Amsterdam Centrum is vanzelfsprekend een van de meest dure buurten van Amsterdam. Vanuit hier kan je overal terecht en het openbaar vervoer is uitstekend. Het is heel erg makkelijk om met het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld het werk of school te gaan.

Bekende musea zoals het Anne Frank Huis en NEMO zijn allemaal in het centrum te vinden. Daarnaast is het museumplein, met musea zoals het Van Gogh-, Stedelijk- en Rijksmuseum, ook makkelijk te bereiken. Grote toeristenattracties zoals Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds hebben zich hier gevestigd.

De Kalverstraat, een van de grootste winkelstraten van Amsterdam, bevindt zich in het Centrum en ook de 9 Straatjes kan je hier vinden. Ook zijn erg veel mogelijkheden voor het uitgaan, zoals Paradiso en de Melkweg. De haven en het water ligt in het noordelijke gedeelte en is vaak erg druk tijdens de zomermaanden.

Het heeft een hoog percentage van verschillende nationaliteiten, waardoor er ook veel verschillende soorten cafés, restaurants en winkels te vinden zijn.

Doordat dit het centrum van Amsterdam is, zijn de woningprijzen extreem hoog en is het niet betaalbaar voor iedereen. Hierdoor zullen over het algemeen alleen maar mensen met een hoger inkomen een appartement of woning kunnen bekostigen. Ook is de vraag naar woningen hoog in het centrum, dus het is belangrijk dat dit in acht wordt genomen tijdens het zoeken van een appartement of huis.