Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam De Baarsjes

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam De Baarsjes.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Je zoekopdracht bracht geen resultaten. Je kunt ook een zoekertje naar Vrijstaand huis aanmaken, die dan wordt doorgestuurd naar relevante verhuurders in Amsterdam De Baarsjes. Klik hier om meer te lezen
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam De Baarsjes op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam De Baarsjes. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam De Baarsjes, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar een ander type woonruimte in Amsterdam De Baarsjes dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Hoewel de Baarsjes in de buurt is van hartje Amsterdam, is het pas de afgelopen paar jaar bekend en populairder geworden. Het is een hippe en ‘upcoming’ buurt waar steeds meer nieuwe tentjes en andere eetplekken te vinden zijn. Daarnaast kiezen veel artiesten ervoor om hier een galerij te openen, waardoor er een creatieve esthetische sfeer is ontstaan.

De Baarsjes is sterk veranderd de laatste tientallen jaren. Na vele renovaties en het opknappen van panden door de gemeente Amsterdam is het een plezierige en gastvrije buurt geworden. De wijk ligt vlak naast het centrum van Amsterdam en is te vinden in Oud-West. Het is maar enkele minuten naar het Vondelpark en ook heeft de buurt zelf zijn eigen grote park: het Rembrandtpark.

De Baarsjes is een buurt die is opgebouwd uit meerdere kleine buurten en heeft sterke Surinaamse, Marokkaanse en Turkse invloeden. De straten in deze buurt zijn voornamelijk vernoemd naar zee Admiraals/ontdekkingsreizigers en andere termen die een verband houden met het voormalig West-Indië.

Je kunt er hippe en alternatieve bars, restaurants en cafeetjes vinden. Hoewel de hoeveelheid wellicht wat beperkter is dan in andere buurten is er alsnog genoeg uit te kiezen en is de keuze erg divers. Zo zal er voor iedereen wat te vinden zijn. Ook zijn er veel galerijen en andere artistieke hotspots. De pas gebouwde en imponerende Westermoskee is hier ook te vinden.

Ook kan je in De Baarsjes veel gezinnen en jonge beginners vinden, voornamelijk doordat de prijs aanvaardbaar is voor velen.