Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Noord

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Noord.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Je zoekopdracht bracht geen resultaten. Je kunt ook een zoekertje naar Vrijstaand huis aanmaken, die dan wordt doorgestuurd naar relevante verhuurders in Amsterdam Noord. Klik hier om meer te lezen
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Noord op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Noord. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Noord, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar een ander soort woonruimte in Amsterdam Noord dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Via de gratis veerpont kom je aan in Amsterdam Noord. Vanwege de ligging en de op dit moment beperkte opties met openbaar vervoer, is deze buurt niet zo populair in Amsterdam, vergeleken met de andere wijken. Gelukkig is de nieuwe metrolijn NZ onlangs geopend, waardoor het centrum en de rest van de stad niet meer alleen met de veerpont te bereiken zijn vanuit Noord.

Amsterdam Noord is over het algemeen wat minder populair en bekend, doordat het is afgescheiden van de rest van de stad door de IJ. Tijdens de 19de eeuw groeide het uit als een industrieel gebied, wat het een doelwit maakte tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor is er veel nieuwbouw aanwezig.

Amsterdam Noord is te bereiken met een van de drie gratis veerponten. Ook komt er een nieuwe NZ-metrolijn die het makkelijker en toegankelijker moet maken om hier naartoe te komen.

Het voormalig scheepswerf de NSDM is tijdens de 90 jaren overgenomen door artiesten, waardoor het een hotspot voor (nieuwe) artiesten is geworden en veel kleur heeft toegevoegd aan de buurt. Hier worden ook prominente evenementen en festivals gehost, zoals de MTV Europe Music Awards. Steeds meer grote namen en bedrijven zoals MTV Europe, Red Bull en de Hema kiezen ervoor om hun hoofdkantoor hier te vestigen.

Naast alle artistieke hotspots en evenementenlocaties heeft Amsterdam Noord ook een grote selectie aan parken, bossen en sportcomplexen. Er kan veel gefietst worden, voornamelijk op de dijken die in de buurt liggen; de Nieuwendammerdijk en Durgerdammerdijk zijn hier goede voorbeelden van.

Doordat het wat lastiger is om naar het centrum te komen dan vanuit andere buurten zijn de huizenprijzen in Amsterdam Noord lager. Hierdoor is het een aantrekkelijk buurt voor studenten, jongvolwassen en jonge entrepreneurs.