Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Oost-Watergraafsmeer.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar een ander soort woonruimte in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Oost-Watergraafsmeer ligt verder van het centrum van Amsterdam vandaan. Dit wordt weerspiegeld in de prijsklasse van de woningen in deze buurt. Het staat bekend als een residentiële buurt met parken, sportcomplexen en de mogelijkheid om een woning met een tuin te vinden. Hierdoor is het een buurt die populair is bij families, vooral met kleine kinderen.

 

Amsterdam Oost-Watergraafsmeer is het meest zuidelijke gebied van Amsterdam.  Er zijn hier genoeg mogelijkheden om naar het park te gaan en er zijn veel sportcomplexen. Daarnaast hebben veel woningen een kleine tuin tot hun beschikking, wat het een ideale bestemming maakt voor gezinnen met voornamelijk jonge kinderen.

Doordat Oost-Watergraafsmeer in de buurt ligt van het Amsterdam Science Park zijn er veel mensen die daar werken en ervoor kiezen om in deze buurt te wonen. Hierdoor is er ook sprake van een wat oudere leeftijdsgroep die zich hier gevestigd. Desalniettemin, zijn er ook veel jonge gezinnen met een laag- of modaal inkomen die ervoor kiezen om in Oost-Watergraafsmeer te wonen. Daarnaast ligt het Amstel Business Park in het zuidelijk gedeelte. Hier kunnen veel verschillende bedrijven worden gevonden, zoals LinkedIn en Phillips en is er een mogelijkheid om zelf een kantoorpand te huren. Dit zorgt ervoor dat het een goede plek is voor ondernemers die graag in de buurt van werk wonen.

Hoewel het Oost-Watergraafsmeer niet bekend staat om de grote hoeveelheid eettentjes en restaurants heeft het wel een paar bekende restaurants, zoals De Kas en Dauphine. Het is zeker de moeite waard om hier een keer te eten!

Het treinstation Amstel ligt in deze buurt, wat het een goede locatie maakt voor forenzen en studenten die in het weekend terug naar huis gaan.

Oost-Watergraafsmeer kan worden beschouwd als een betaalbare en plezante woonomgeving. Zoals eerder vermeld is het een ideale buurt voor gezinnen, maar ook voor studenten en jongvolwassenen.