Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Oud-West

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Oud-West.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Oud-West op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Oud-West. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Oud-West, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten woonruimtes in Amsterdam Oud-West dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Amsterdam Oud-West is een zeer centraal gelegen buurt waarvan het makkelijk is om in andere delen van de stad te komen, vooral het centrum van de stad. Dit is voornamelijk vanwege de verbindingen met het openbaar vervoer, maar ook vanwege de ligging van de buurt zelf.

 

Amsterdam Oud-West ligt nabij het centrum en vanwege de goede verbindingen met het openbaar vervoer is het centrum nog steeds makkelijk en snel te bereiken. Hierdoor is het een buurt die wordt ervaren als erg centraal.

Oud-West staat bekend als een multiculturele buurt, waar iedereen gemixt, goed en respectvol met elkaar kan omgaan. Dit maakt het een leuke en gezellige buurt om in te wonen, waardoor het populair is bij woningzoekende en het dus ook lastig kan zijn om een woning te vinden.

Vanwege de stijgende prijzen in de huizenmarkt, wonen hier voornamelijk professionals en mensen met een stabiel inkomen. Ook kiezen families er vaak voor om zich hier te vestigen. Dit is niet alleen vanwege de locatie, maar ook omdat het een plezierige leefomgeving heeft, (kind)vriendelijk is en bekend staat als een van de meest schone buurten van heel Amsterdam.

Oud-West heeft een aantal winkelstraten die vaak bezocht worden. De wijk staat bekend als de bezorgkamer van Amsterdam met de grote hoeveelheid babywinkels. Ook heeft de buurt een grote keuze aan interieurwinkels.

De Ten Katemarkt is een openbare markt die erg populair is en waar je van alles en nog wat kan vinden, van schoenen tot fruit aan toe. Veel 'locals' komen graag naar deze markt voor hun inkopen. Daarnaast zijn er veel leuke cafés en restaurants rondom de markt te vinden.