Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Oud-Zuid

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Oud-Zuid.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Oud-Zuid op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Oud-Zuid. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Oud-Zuid, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten woonruimte in Amsterdam Oud-Zuid dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Amsterdam Oud-Zuid is de duurste wijk van Amsterdam en een van de duurste wijken van heel Nederland. Dit is mede door de ligging van de buurt en door de woningen die er gevonden kunnen worden. Het ligt naast het Museumplein en heeft goede connecties met het centrum van Amsterdam.

 

Amsterdam Oud-Zuid staat voornamelijk bekend als de chique buurt van Amsterdam. Het Vondelpark en het Museumplein zijn allebei te vinden in deze buurt. Tijdens de lente- en zomermaanden kan je hier veel mensen vinden die genieten van de zon, het lekkere weer en graag een stukje rennen. Tijdens de wintermaanden is een wandeling door het park een magische belevenis en zeker aan te raden met familie en vrienden. Daarnaast zijn er veel musea, het Olympisch Stadion, Concertgebouw en nog veel andere attracties.

Tijdens het EK en WK voetbal is het museumplein gevuld met mensen gekleed in oranje die samen gezellig naar de wedstrijden kijken op grote schermen. Vanwege de vele sociale en toeristische mogelijkheden is Oud-Zuid een druk gedeelte van Amsterdam. Hierdoor is er ook altijd veel te doen en zijn de connecties met het openbaar vervoer naar andere delen van de stad beter dan gemiddeld. Gelukkige liggen veel woningen aan rustige straten en wat verder gelegen van de grote toeristen massas. Hierdoor kan je genieten van alle evenementen en hotspots van de stad, terwijl er ook genoeg rust is en de mogelijkheid om je terug te trekken van de grote drukte.

Oud-Zuid heeft genoeg eet mogelijkheden en hippe locaties voor een kopje koffie met gebak. Doordat het zon populaire buurt is, zijn de huisprijzen ver boven gemiddeld. Het is daarom belangrijk om realistisch te zijn over de prijzen en ervan bewust te zijn. Ook kan het lastig zijn om een geschikt appartement te vinden, dus is het van belang dat je op tijd begint met zoeken.