Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Vrijstaand huis te huur in Amsterdam Zuideramstel

Je hebt gezocht naar Vrijstaand huis te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Zuideramstel.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam Zuideramstel op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Amsterdam Zuideramstel. Zoek je vrijstaand huis in Amsterdam Zuideramstel, krijg je een overzicht van deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten woonruimtes in Amsterdam Zuideramstel dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Amsterdam Zuideramstel ligt wat verder uit het centrum. Desalniettemin is het makkelijk om snel om naar het centrum van Amsterdam te komen. Voor wie graag wat ruimer woont en wellicht een tuin tot de beschikking zou willen hebben is Zuideramstel de ideale plek om te zoeken naar een woning. Hoewel het door velen wordt ervaren als een prettige buurt, kan het vooral voor gezinnen een goede locatie zijn doordat er wat meer ruimte is.

Amsterdam Zuideramstel ligt ten zuiden van het centrum van Amsterdam. Hoewel het wat verder weg ligt van het centrum is het alsnog een ideale locatie doordat het Zuideramstel beschikt over een eigen treinstation en metrostations. Hierdoor kom je snel en gemakkelijk naar andere delen van Amsterdam en tegelijkertijd ook in andere steden in de randstad.

Ook is er door de ligging een grotere kans dat je meer voor je geld krijgt en is er zelfs de mogelijkheid om een huis met een (kleine) tuin te vinden. Hierdoor is het een goede locatie voor families of mensen die graag een tuin hebben. Ook kan het erg prettig zijn dat er niet alleen maar hoogbouw is in deze buurt, waardoor de sfeer al gauw anders wordt en het minder een stadsgevoel heeft en meer lijkt op een dorp.

Doordat het in het zuiden ligt, is het in de buurt van Schiphol en hoef je niet meer door heel Amsterdam te rijden om naar het vliegveld te komen, wat veel tijd en moeite kan schelen. Daarnaast bevindt de RAI zich in Amsterdam Zuideramstel, waardoor het ook makkelijker wordt om naar concerten te gaan en andere evenementen die zich in hier bevinden.

Wie graag wat natuur om zich heen heeft kan dit in Amsterdam Zuideramstel vinden vanwege de parken. Hierdoor is het een mooie locatie voor families en mensen die graag wat meer ruimte hebben. Voor studenten die studeren aan de Vrije Universiteit blijft het ook een goede locatie, doordat het campus van de VU zich hier bevindt.