Terug naar het overzicht

Appartement kopen in Den Haag is erg aantrekkelijk

maandag 24. juli 2017

De woningmarkt in Den Haag
De afgelopen jaren is er een stijgende trend te zien in de huizenprijzen. In steden zoals Den Haag en Amsterdam hebben de huizenprijzen nu zelfs een niveau bereikt van vóór de economische crisis. Van alle woningtypes zijn appartementen de eerste, die een prijs boven het niveau voor de crisis hebben bereikt. Ondanks de stijging in de huizenprijzen sinds augustus 2008, zijn appartementen in Den Haag relatief goedkoop. In 2016 is bijna één op de drie appartementen gekocht zonder hypotheek. Volgens onderzoek van Het Kadaster komt dat door deze relatief goedkoop zijn vergeleken met andere woningtypes.  

De appartementen te koop in Den Haag zijn juist nu aantrekkelijk en dat komt niet alleen door de positieve trend in de prijs; ook de gemeente draagt bij aan de aantrekkelijkheid.

De gemeente Den Haag is namelijk de eerste die geld steekt in het duurzaam opknappen van appartementen. Als eigenaar van een appartement kun je straks geld lenen van de gemeente om groot en duurzaam onderhoud aan jouw appartement te bekostigen.

Dus zit je te denken aan een appartement te koop in Den Haag? Dan is dit het juiste moment om daarin te investeren.

Wonen in Den Haag
Elke wijk in Den Haag heeft haar eigen karakter en voordelen. Ben je op zoek naar een appartement te koop in Den Haag? Ga dan na wat jij belangrijk vind in een woonwijk en wat jouw behoeften zijn betreffende de woonomgeving.

Waarom Den Haag?
Natuurlijk is de bovengenoemde situatie op de huizenmarkt en het duurzaamheidsfonds niet de enige reden waarom Nederlanders naar Den Haag toe trekken. De stad heeft ontzettend veel voordelen te bieden: een prachtige historische binnenstad, werkgelegenheid en binnen een kwartier ben je bij het strand en de zee.

De stad voorziet je van alle gewenste voorzieningen, terwijl ze daarbij haar relaxte sfeer behoudt. Je hoeft je in den Haag geen zorgen te maken over extreme drukte. Ben je graag buiten te vinden, dan biedt de 11 kilometer lange kust van Den Haag je altijd de mogelijkheid om het stadsleven even te ‘ontvluchten’!

Op zoek naar een appartement in Den Haag?
Woningtarget.nl maakt het vinden van een appartement te koop in Den Haag een stuk gemakkelijker! Op onze website kun je zelf een zoekopdracht aanmaken voor koopappartementen in Den Haag. Zodra er een appartement te koop is die voldoet aan jouw wensen, ontvang je de advertentie van dat appartement in een e-mail. Klik hier voor het actuele aanbod van appartementen te koop in Den Haag.