Terug naar het overzicht

Appartementen te huur in Den Haag

woensdag 15. november 2017

Bekijk hier het actuele aanbod van appartementen te huur in Den Haag en lees hier meer over hoe je het best je zoektocht naar een nieuw appartement te huur kunt aanpakken. Bekijk hier een actueel overzicht van alle woningen in heel Nederland

Den Haag is een internationale en levendige stad en staat bekend om de International Court of Justice en de Eerste- en Tweedekamer. Hoewel er nog wel wat oude gebouwen te vinden zijn in de stad, zoals het Mauritshuis, is er ook heel veel nieuwbouw te vinden. Steeds meer hoge gebouwen en flats worden gebouwd in en rondom het stadscentrum.

Een appartement te huur vinden in Den Haag

Den Haag is een veelzijdige stad van formaat waarvan de populariteit in de afgelopen jaren flink is toegenomen. Dit komt onder andere door de gunstige ligging en het ontbreken van het massatoerisme zoals in Amsterdam. De prijzen voor woningen in Den Haag liggen daarnaast relatief laag, al zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen door deze toenemende interesse.

Den Haag stad biedt oude en nieuwe architectuur, huisvest het politieke hart van Nederland en is gelegen aan zee. Den Haag trekt door haar veelzijdigheid veel verschillende soorten mensen aan. Politici en zakenmensen voelen zich als een vis in het water in Den Haag. maar bijvoorbeeld ook surfers vestigen zich graag in Den Haag, bijvoorbeeld in de kustplaats Den Haag-Scheveningen.

Het vinden van appartementen te huur is in veel steden lastig, zo ook in Den Haag. Zorg er daarom voor dat je een zo volledig en actueel als mogelijk overzicht van de markt hebt en je goed inleest in hoe je je zoektocht het best kunt aanpakken.