Terug naar het overzicht

Huurwoningen in Groningen

vrijdag 17. november 2017

In het noorden van het land vind je dé studentenstad van Nederland: Groningen. Steeds vaker trekken studenten vanover de hele wereld naar deze stad om hun studie te volgen. Daarnaast is er genoeg werkgelegenheid rondom Groningen, waardoor veel jonge gezinnen zich ook in de stad vestigen. Het grootste nadeel is dat de huurprijzen voor huurwoningen in Groningen de afgelopen jaren flink gestegen zijn. Ontdek samen met woningtarget.nl hoe jij jouw kansen op een geschikte woonruimte kan vergroten, of bekijk hier meteen het huidige aanbod aan huurwoningen in Groningen!

Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Naast een studentenstad is Groningen de perfecte uitvalbasis voor een dagje shoppen, een goede lunch of een romantisch diner. Om het centrum van de stad liggen de grachten waar aan beide kanten de karakteristieke grachtenpanden te vinden zijn. Daarnaast is de Martinitoren al van ver op te merken. Wie liever de drukte van de stad ontloopt, kan zich uren vermaken in de bossen rondom de stad of tijdens een wandeling langs de zee in Lauwersoog.

Woningtarget.nl

Groningen heeft dus aan iedereen wat te bieden. Dit maakt het niet zo verwonderlijk dat de huurwoningen in Groningen zo populair zijn. Laat je helpen door woningtarget.nl. Je vindt bij ons altijd het actuele overzicht van de huidige aanbiedingen aan huurwoningen.