Terug naar het overzicht

Op zoek naar huurwoningen in Emmen

dinsdag 29. augustus 2017

Emmen, gelegen in het oosten van Drenthe, is pas na de Tweede Wereldoorlog sterk gegroeid in grootte. Dit is mede doordat het een geplande stad is en steeds meer mensen toevluchten naar kleinere dorpen en steden in plaats van vast te zitten aan de hoge huurlasten die de (grote) steden met zich meebrengen. Hoewel het bestaat uit wat oudere kleine dorpjes, is de stad modern en is er veel nieuwbouw te vinden. Lees gauw verder om meer informatie te krijgen over huurwoningen in Emmen met Woningtarget.nl.

De bewoners van Emmen

Het is een ideale en kleine stad voor gepensioneerde, gezinnen en mensen die graag uit de buurt van de grote en drukke steden wonen. Daarnaast heeft het ook een erg dorps gevoel en is het er erg gezellig. Daarnaast ligt het vlakbij de Duitse grens en is er rondom veel natuur te vinden. Vanuit huis is een mooie fietstocht of wandeling goed te doen en in het weekend zijn er genoeg plekken en activiteiten voor iedereen, dus verveling zal geen grote zorg zijn. Een paar voorbeelden van dingen te doen in de omgeving zijn: Dierenpark Emmen en de hunebedden die je in Drenthe kan vinden. Dit zorgt ervoor dat het zoeken naar huurwoningen in Emmen nog aantrekkelijker wordt.

Emmen heeft zijn eigen treinconnectie met Zwolle, waar je weer naar veel andere delen van het land kan afreizen. Hierdoor wordt het voor forenzen ook makkelijker om vanuit huis naar het werk te gaan. Ook heeft het een goede link met het wegennetwerk van Nederland en kan je makkelijker de vakantiedrukte richting Duitsland vermijden doordat je al gauw veel mensen voor zal zijn (als je op tijd vertrekt).

Hoe kan Woningtarget.nl jou helpen?

Woningtarget.nl is zich er bewust van dat het zoeken naar een betaalbare woning is de afgelopen paar jaar steeds lastiger geworden, dit heeft ook een effect op huurwoningen in Emmen. Wij vinden het belangrijk dat het zoeken naar een huurwoning een plezierige ervaring blijft en daarom helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar huurwoninge in Emmen. Klik hier om het actuele aanbod op onze website te zien. Of maak het jezelf nog gemakkelijker en creëer een zoekopdracht. Hierdoor krijg je van ons een email zodra er een woning is die aan jouw persoonlijke eisen voldoet en hoef je dus niet meer veel tijd te besteden aan het handmatig zoeken naar een geschikte woning.