Neem contact op met Woningtarget.nl

Omdat we duizenden gebruikers hebben, zijn we helaas niet langer in staat om telefonische hulp te verlenen.
Neem per email contact met ons op via support@woningtarget.nl wanneer je snelle persoonlijke hulp wenst te ontvangen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

NB! Je kunt ook onze geautomatiseerde informatielijn bellen op 020-2622030 of hieronder antwoord op je vragen vinden.

1: Welke woningen zijn er te vinden op Woningtarget.nl?
Alle soorten huurwoningen zijn te vinden op Woningtarget.nl. Van antikraakwoningen, studentenkamers tot huurappartementen.

2: Hoe komt Woningtarget.nl aan al haar huurwoningen?
We verzamelen huurwoningen op verschillende manieren. Zowel particulieren als makelaars en andere vastgoedbedrijven, melden hun woningen direct aan op onze website. Daarnaast vragen professionele verhuurders ons om woningen van hun websites te crawlen, zodat hun woningen extra onder de aandacht worden gebracht. We hebben ook intelligente robots die meerdere malen per dag geautomatiseerd zoeken naar nieuwe beschikbare woningadvertenties, daarnaast updaten de robots de status van bestaande advertenties. Dit alles doen we om het huurwoningaanbod zo actueel mogelijk te houden.  

3: Wat moet ik doen als mij verkeerde huurwoningen of huurders toegestuurd worden per email?
Klik op "Mijn zoekopdrachten", in het menu dat verschijnt wanneer je op ´Jouw profiel´ klikt, als je ingelogd bent op Woningtarget.nl. Hier kun je jouw zoekopdracht specificeren, veranderen of verwijderen. Dit beinvloedt van welke woningen en huurders je per email op de hoogte gesteld wordt. Houd in de gaten dat u uw oude zoekcriteria eerst allemaal verwijdert, voordat u nieuwe criteria instelt.    

4: Ik ben mijn inlognaam/wachtwoord vergeten
Je gebruikersnaam is altijd het emailadres waarmee je bij ons geregistreerd bent. Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, klik dan op "Wachtwoord vergeten?" dat je kunt vinden op de eerste pagina van Woningtarget.nl. We sturen dan een inloglink naar je emailadres.  

5: Moet ik betalen om Woningtarget.nl te kunnen gebruiken?
Je kunt je kosteloos bij ons registreren. Het is ook gratis om een zoekopdracht en zoekadvertentie aan te maken. Als gratis gebruiker kan je ook contact opnemen met alle verhuurders die een betaalde advertentie hebben geplaatst. Je hebt echter een betaald abonnement (Smart User account) nodig om contact te kunnen opnemen met alle andere verhuurders, en om de afbeeldingen en overige informatie van advertenties te kunnen zien. Verhuurders kunnen een gratis advertenties aanmaken, maar hebben eveneens een betaald abonnement (Smart User account) nodig voor een aantal aanvullende diensten, waaronder het in contact komen met huurders die enkel een gratis account hebben.

6: Welke voordelen heb ik als Smartuser gebruiker?
Als SmartUser heb je vele voordelen ten opzichte van een gratis account. Je krijgt bijvoorbeeld sneller bericht van nieuwe huurwoningen dan gratis gebruikers. Ook kun je alle informatie van een huurwoning en de contactgegevens van alle verhuurders opvragen. Daarnaast krijgt je advertentie als woningzoekende of woningaanbieder voorrang op dat van gratis gebruikers.    

7: Is het veilig om te betalen op Woningtarget?
Betalingen vinden plaats met een veilige versleutelde verbinding via DIBS naar uw bank, waarbij u kunt betalen met de meeste betaalkaarten. Woningtarget.nl heeft daarbij nooit toegang tot uw kaartgegevens. 

8: Hoe beëindig ik mijn account?
Klik op "Jouw profiel" in het menu bovenaan de pagina (wanneer u ingelogd bent op Woningtarget.nl). Klik hierna op "Mailinstellingen" in het menu dat verschijnt wanneer je op "Jouw profiel" klikt. Daarna kun je de gemakkelijke instructies volgen. 
Indien je hulp nodig hebt, stuur ons een mail op support@woningtarget.nl 

9: Hoe stop ik de e-mails met voorgestelde huurwoningen? 
Klik op "Jouw profiel" in het menu bovenaan de pagina (wanneer u ingelogd bent op Woningtarget.nl). Klik hierna op "Mailinstellingen" in het menu dat verschijnt wanneer je op "Jouw profiel" klikt.  Daarna kun je de gemakkelijke instructies volgen. 
Indien je  hulp nodig hebt, stuur ons een mail op support@woningtarget.nl 

10: Waar vind ik een overzicht van mijn facturen?
Ga naar de startpagina van www.woningtarget.nl, scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik op "Mijn profiel". Klik vervolgens op de knop "Facturen etc", dat je kunt vinden in het menu dat verschijnt wanneer je op "Jouw profiel" klikt. Hier hebben we al uw facturen verzameld zodat u een duidelijk overzicht heeft. Als u een factuur wilt downloaden moet u klikken op "link naar factuur", klik daarna op de rechter muisknop en klik op "opslaan als". 

11: Hoe meld ik mijn profiel of SmartUser lidmaatschap af? 
Je Smartuser lidmaatschap kun je afmelden door bovenaan op de homepage van www.woningtarget.nl, te klikken op "Jouw profiel" (dit menu is enkel te zien wanneer je ingelogd bent op Woningtarget.nl). Klik vervolgens  in het menu dat verschijnt wanneer je op "Jouw profiel" klikt, op het tabblad ”Facturen etc.”. Klik vervolgens onder aan de pagina op de knop “Toegangsprogramma”, hierna kom je op de pagina waar je het Smartuser lidmaatschap kunt in- of uitschakelen. Indien je hulp nodig hebt, kun je ons een e-mail sturen op support@woningtarget.nl

12: Ik wil een woningadvertentie uploaden/aanpassen - hoe doe ik dat?
Wanneer je ingelogd bent op je profiel druk je op de knop "jouw advertenties", te vinden  in het menu dat verschijnt wanneer je op ´Jouw profiel´ klikt. Hier kun je een verzameld overzicht vinden van al je advertenties. Wanneer je een advertentie wilt uploaden hoef je alleen te klikken op "maak een nieuwe advertentie" bovenaan de pagina. Wanneer je een advertentie wilt wijzigen die je al geupload hebt, klik je op het adres dat aan de linkerzijde van de advertentie staat. Wanneer je klaar bent met het wijzigen van de advertentie scroll je naar beneden en kun je de wijzigingen opslaan door te klikken op "opslaan". 

13: Waar vind ik de woningadvertenties?
Je kunt alle openbaar gepubliceerde huurwoningen vinden op www.woningtarget.nl/uitgebreid-zoeken.aspx

14: Waar vind ik de advertenties van woningzoekenden?
Je kunt alle openbare advertenties van woningzoekenden vinden op www.woningtarget.nl/search-tenant.aspx

15: Wat houdt jullie tevredenheidsgarantie in?
Lees meer over onze tevredenheidsgarantie via deze link.  

16: Adres
Woningtarget.nl, Rentbuyestate.com Netherlands ApS, gevestigd te Mynstersvej, 1827 Kopenhagen, Denemarken