Kamer te huur in Den Haag

Je hebt gezocht naar Kamer tussen 0 - 10.000.000 m2 te huur binnen de volgende postcodes: Den Haag
OPPERVLAKTE
m2
-
m2
Selecteer woningtype
Maximale huur
Euro
Huurperiode
Toon ruilwoningen
Toon op kaart
Zoek je nieuwe huurwoningen? Klik hier en vind een huurwoning!
Wil je bedrijfspanden verhuren? Klik hier en vind een huurder!
Zoek je nieuwe bedrijfspanden? Klik hier en vind jouw nieuwe panden!
Kamer te huur in Den Haag Centrum

Kamer te huur in Den Haag Centrum

17 m2 kamer te huur in Den Haag Centrum
  • 275Euro
  • 17 m2
Kamer te huur in Den Haag Centrum

Kamer te huur in Den Haag Centrum

29 m2 kamer te huur in Den Haag Centrum
  • 310Euro
  • 29 m2
Kamer te huur in Den Haag Centrum

Kamer te huur in Den Haag Centrum

24 m2 kamer te huur in Den Haag Centrum
  • 330Euro
  • 24 m2
Kamer te huur in Den Haag Segbroek

Kamer te huur in Den Haag Segbroek

25 m2 kamer te huur in Den Haag Segbroek
  • 450Euro
  • 25 m2
Kamer te huur in Den Haag Segbroek

Kamer te huur in Den Haag Segbroek

20 m2 kamer te huur in Den Haag Segbroek
  • 370Euro
  • 20 m2
Beschikbare huurwoningen in Den Haag op Woningtarget.nl

Vind kamer in Den Haag. Ben je op zoek naar een kamer in Den Haag, krijg dan een overzicht via deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te krijgen. Zoek je andere soorten woningen in Den Haag dan kamer, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Den Haag is een internationale en levendige stad en staat bekend om de International Court of Justice en de Eerste- en Tweedekamer. Hoewel er nog wel wat oude gebouwen te vinden zijn in de stad, zoals het Mauritshuis, is er ook heel veel nieuwbouw te vinden. Steeds meer hoge gebouwen en flats worden gebouwd in en rondom het stadscentrum.

Den Haag is een echte internationale stad. De International Court of Justice is gevestigd in Scheveningen en veel ambassades hebben ervoor gekozen om zich hier te vestigen. Daarnaast bevindt zich de Nederlandse regering hier; de Eerste en Tweede Kamer zijn te vinden in het centrum, samen met alle ministeries. Ook is het een culturele stad met het Mauritshuis, de Gevangenpoort en het Gemeentemuseum als populaire bestemmingen.

Den Haag beschikt over een eigen strand, Scheveningen, waar niet alleen in de zomermaanden maar ook op 1 januari ontzettend veel mensen naar toekomen. De Nieuwjaarsduik in Scheveningen is de grootste van heel Nederland en jaarlijks doen er zon 10.000 mensen aan mee.

Hoewel Den Haag traditioneel gezien niet wordt beschouwd als een typische studentenstad, beschikt het wel over de Hotelschool The Hague, Leiden University College en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst (KABK). Allen zijn ze internationaal bekend. Hierdoor zijn er alsnog studenten te vinden in de stad die allemaal hun eigen stamkroegen hebben en ervoor zorgen dat er een grote vraag is naar (hippe) eettentjes en cafés.

Het is een diverse stad met veel internationale invloeden en mensen met verschillende achtergronden en herkomst.

Den Haag beschikt over verschillende wijken met verschillende prijsklasse en soorten huizen. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om een woning te vinden in de stad. Desalniettemin blijft het lastig om een woning te vinden, vooral eentje die binnen het budget valt, doordat de vraag naar woningen alsmaar stijgt.