Kwaliteitscontrole

Woningtarget.nl en Woningjacht.nl hebben een filter ontwikkeld om valse advertenties en scam te bestrijden. Dit combineren we met een pro-actieve communicatie naar onze gebruikers waardoor zij de kans op oplichting kunnen verkleinen. Omdat het niet mogelijk is om oplichting door valse advertenties volledig uit te sluiten, is het uw eigen verantwoordelijkheid om te voorkomen dat u opgelicht wordt. We adviseren onze gebruikers om de kans op oplichting te verkleinen door de tips te volgen die we hier hebben beschreven: www.heelhuidshuren.nl

We willen graag benadrukken dat Woningtarget.nl en Woningjacht.nl een open platform zijn waardoor het voorkomen van valse advertenties niet geheel voorkomen kan worden. Valse advertenties die worden aangemaakt door internationale internetcriminelen proberen op ieder moment door ons filter te komen. We kunnen hierdoor niet de absolute garantie bieden dat valse advertenties nooit door onze filter komen.     

Onze filter bestaat uit het volgende:
1: De gebruiker kan uitsluitend advertenties aanmaken door persoonsgegevens op te geven en het emailadres te bevestigen.
2: De data van nieuw verhuurders wordt handmatig gecontroleerd door onze administratie op fouten en tekens van oplichting. 
3: De data van alle nieuw aangemaakte woningadvertenties wordt handmatig gecontroleerd door onze administratie op fouten of tekens van oplichting.
4: Woningadverteerders kunnen direct gecontact worden per email telefoon of hun website en kunnen zich niet verschuilen achter een in-mailsystem.
5: De meerderheid van woningadvertenties van professionele verhuurders en makelaars,  worden meerdere keren per dag automatisch digitaal geupdate van hun website. Dit zorgt ervoor dat het woningaanbod zeer up-to-date is.
6: Woningadvertenties die handmatig worden aangemaakt door gebruikers, worden automatisch gedeaciveerd na een maand. Alle andere advertenties worden door gebruikers van Woningtarget.nl en Woningjacht.nl automatisch dan wel handmatig geupdate.
7: Woningadvertenties worden direct verwijderd uit de zoekresultaten op Woningtarget.nl wanneer de advertentie verloopt of wanneer de woning verhuurd is.
8: Als we een woningadvertentie deactiveren op verdenking van scam, worden direct alle woningzoekenden op de hoogte gesteld die informatie van deze advertentie hebben opgevraagd, (uiteraard krijgt men hier uitsluitend bericht van wanneer de gebruikers nog in ons systeem ingeschreven is, aangezien het mailadres anders gedeactiveerd is).
9: Alle informatie over geuploade woningadvertenties blijft opgeslagen.