Bekijk alle nieuws van Woningtarget.nl
vrijdag 16. december 2016

Nieuwe huurwoning-app geeft direct bericht van nieuwe huurwoningen

Met de app "Huurwoningen in Nederland" voor de Iphone en Android, lanceert Woningtarget.nl nu een nieuw medium om een woning te vinden. Ongeacht waar je bent of wat je doet, krijg je direct bericht wanneer een nieuwe huurwoning op de markt wordt aangeboden.

Download de app hier

Door de app worden woningzoekenden in Nederland nu geholpen met hun woningjacht, waarbij snel reageren belangrijker is dan ooit. 

Met de app “Huurwoningen in Nederland” - die zo veel mogelijk beschikbare woningen bevat die officieel in Nederland worden aangeboden – lanceert de woningzoekmachine Woningtarget.nl nu een nieuwe mogelijkheid voor het zoeken naar een woning. Ongeacht waar je bent, krijg je direct bericht wanneer er een nieuwe huurwoning op de markt beschikbaar komt.

Hierdoor heb je als woningzoekende de kans om direct te reageren op nieuwe woningen, wat je slagingskans aanzienlijk vergroot. 

Er is veel competitie in het hele land om een goede huurwoning te krijgen. Dus wanneer je graag een goede woning wenst te krijgen, is het noodzakelijk om snel te reageren wanneer een dergelijke woning op de markt verschijnt.   

"Met de nieuwe app krijgt de woningzoekende hiervan direct bericht, ongeacht of zij op het strand liggen, in de wachtkamer zitten, in de supermarkt lopen, of op de waterski’s staan. De gebruiker kan vervolgens onmiddelijk reageren om die perfecte woning te krijgen", zegt Thomas Barfod van Woningtarget.

De nieuwe app is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zeer gemakkelijk om de app in te stellen zodat je alleen bericht krijgt van woningen die precies bij je woningeisen passen:

“De woningzoekenden in Nederland besteden enorm veel tijd aan het zoeken naar een nieuwe woning. Wij hopen dat we hen met deze nieuwe app veel tijd kunnen besparen door een goed overzicht te geven van nieuwe mogelijkheden op de huurwoningmarkt. De app past daarmee in onze visie om alle gebruikers op de hoogte te stellen van het totale woningaanbod op de markt, waarmee we iedereen dezelfde kennis van de markt geven en de woningmarkt democratiseren” zegt Thomas Barfod.       

De app is toegankelijk in de App store en Google Play