Huurwoningen in Zwolle

Je hebt gezocht naar woningen tussen 0 - 10.000.000 m2 te huur binnen de volgende postcodes: Zwolle
OPPERVLAKTE
m2
-
m2
Selecteer woningtype
Maximale huur
Euro
Huurperiode
Toon ruilwoningen
Toon op kaart
Zoek je nieuwe huurwoningen? Klik hier en vind een huurwoning!
Appartement te huur in Zwolle

Appartement te huur in Zwolle

75 m2 appartement te huur in Zwolle
 • 845Euro
 • 75 m2
Wil je bedrijfspanden verhuren? Klik hier en vind een huurder!
Kamer te huur in Zwolle

Kamer te huur in Zwolle

13 m2 kamer te huur in Zwolle
 • 435Euro
 • 13 m2
Zoek je nieuwe bedrijfspanden? Klik hier en vind jouw nieuwe panden!
Appartement te huur in Zwolle

Appartement te huur in Zwolle

62 m2 appartement te huur in Zwolle
 • 825Euro
 • 62 m2
Kamer te huur in Zwolle

Kamer te huur in Zwolle

14 m2 kamer te huur in Zwolle
 • 335Euro
 • 14 m2
Kamer te huur in Zwolle

Kamer te huur in Zwolle

14 m2 kamer te huur in Zwolle
 • 359Euro
 • 14 m2
Appartement te huur in Zwolle

Appartement te huur in Zwolle

270 m2 appartement te huur in Zwolle
 • 3.500Euro
 • 270 m2
Beschikbare huurwoningen in Zwolle op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Zwolle. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Zwolle. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Zwolle is onderdeel van de grote steden gelegen richting het noorden van Nederland. Vanwege de ligging van de stad zijn er veel trein connecties en treinen die via Zwolle rijden naar andere (noordelijke) steden. Hierdoor is het een goede locatie voor forenzen en andere mensen die vaak of graag met de trein reizen. Daarnaast heeft het in 2006 al een prijs gewonnen als de groenste stad van Europa dat jaar. Hoewel dit al meer dan 10 jaar geleden was, blijft de stad in het lijstje van groene gemeentes in Nederland.

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en is één van de Hanzesteden die deel uitmaken van het Hanzeverbond. De oude grachten en vele pakhuizen bepalen de gezellige uitstraling van het historische centrum van de stad. Voor zowel jong als oud is er wat te doen.

Hoewel het niet bekend staat om de grote evenementen, organiseert de stad wel ieder jaar het grootste bevrijdingsfestival van heel Nederland.

De Thorbeckegracht en Sassenpoort zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. Wie veel interesse heeft in de culinaire kunst of van heel lekker eten houdt kan reserveren bij De Librije, één van de twee restaurants in Nederland met 3 Michelinsterren.

Daarnaast staat het bekend als de groenste gemeente van Nederland en is het dus niet voor niets dat de stad al in 2006 werd uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Er is veel natuur te vinden rondom de stad, waardoor het een ideale locatie is voor mensen die graag in de buurt van parken en bossen wonen zodat ze makkelijk de drukte van de stad achter kunnen laten. Daarnaast ligt Zwolle redelijk ver van de randstad, wat nog meer rust met zich meebrengt.

Vanuit Zwolle gaan er veel treinen naar het noorden, het is dus ook een grote overstapplek voor treinreizigers. Hierdoor heeft het goede connecties met zowel het noorden als de rest van de stations in Nederland, wat ideaal is voor forenzen of mensen die graag met de trein reizen.

Zwolle is een fijne stad voor iedereen, vooral voor mensen die graag rustig wonen en op zoek zijn naar goedkopere woningen, vergeleken met andere grote steden.