Vrijstaand huis te huur in Rotterdam

Oppervlakte, min:
m2
Huur, max:
Euro
Huurperiode:
Kies woningstype:
Oppervlakte Maandhuur
Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

123 m2 vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

123 m2 1.975Euro
250 m2 Niet opgegeven
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Overschie

NB! Deze woning wordt verhuurd aan expats. 220 m2 vrijstaand huis te huur in Rotterdam Overschie: NB! Deze woning wordt verhuurd aan expats (>> Woningtarget: NB! Expats betekent dat deze woning mogelijk alleen wordt verhuurd aan expats / bedrijven). 220 m...

220 m2 3.250Euro
Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

101 m2 vrijstaand huis te huur in Rotterdam Delfshaven

101 m2 1.250Euro
250 m2 Niet opgegeven
150 m2 2.000Euro
Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Prins Alexander

Vrijstaand huis te huur in Rotterdam Prins Alexander

149 m2 vrijstaand huis te huur in Rotterdam Prins Alexander

149 m2 1.750Euro
120 m2 1.600Euro

Rotterdam staat bekend als een hele moderne stad. Dit komt mede doordat tijdens de Tweede Wereldoorlog het centrum van Rotterdam is plat gebombardeerd. Hierdoor moest het centrum van de stad volledig worden herbouwd en opgeknapt.

De Markthal, kubuswoningen, Euromast, Erasmusbrug en het Groothandels gebouw zijn een paar voorbeelden van de bekende en moderne architectuur die hier door heel de stad te vinden zijn. Naast de architectuur staat Rotterdam bekend om Diergaarde Blijdorp waar ieder jaar duizenden bezoekers op af komen. Rotterdam heeft ook de grootste haven van heel Nederland en Europa. Tot 2004 was het zelfs de grootste haven in heel de wereld. Dit heeft voor veel werkgelegenheden gezorgd en heeft bijgedragen aan de internationalisering van de stad.

De Erasmus Universiteit, waarvan de Rotterdam School of Management de meest bekende faculteit is, de Erasmus University College en de Hogeschool van Rotterdam zijn erg populair en veel studenten komen jaarlijks naar Rotterdam om aan één van deze scholen te studeren. De laatste paar jaar is vooral de Erasmus Universiteit internationaal aanzienlijk populairder en bekender geworden. Hierdoor wordt de stad ook steeds meer divers en internationaal. De grote stroming van studenten heeft ook een effect op de woningmarkt en dit is te zien aan de steeds grotere vraag naar kamers en appartementen. Er is zelfs sprake van de sterkste prijsstijging in ruim 15 jaar tijd.

Rotterdam heeft veel verschillende wijken en iedere wijk biedt iets anders aan. Hierdoor is het gemakkelijk om een woning te vinden in een buurt die jou aanspreekt.

 

Beschikbare huurwoningen in Rotterdam op Woningtarget.nl

Vind vrijstaand huis in Rotterdam. Ben je op zoek naar een vrijstaand huis in Rotterdam, krijg dan een overzicht via deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te krijgen. Zoek je andere soorten woningen in Rotterdam dan vrijstaand huis, gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina.

Als een van de meest moderne steden van heel Nederland, heeft Rotterdam veel moderne, bekende gebouwen en architectuur die kunnen worden bezichtigd. Daarnaast heeft Rotterdam een eigen dierentuin: Diergaarde Blijdorp en heeft het de grootste haven van heel Europa.