Appartement te huur, Capelle aan den IJssel, Slotlaan

Foto geleverd door Google Street View en kan onnauwkeurig zijn:
  • 810081
  • Appartement
  • 80 m2
  • 3
  • 4
  • 1.495 Euro

Krijg nu direct de gegevens van deze woning!

Vul je e-mailadres in, druk op de knop en krijg nu direct de gegevens van deze woning!

Gunstig gelegen appartement nabij Rotterdam

Algemeen
Dit gunstig gelegen appartement (voor en achter uitzicht op een plantsoen) ligt op de eerste verdieping en is geheel gemoderniseerd. Lees even mee: drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, apart toilet, een gezellige woonkamer en een keuken met inbouwapparatuur.


De ruime (fietsen)berging op de begane grond en het gezellige balkon op het zuidoosten maken dit appartement een fijn plekje om te wonen.

De eerste verdieping heeft als voordeel dat je niet veel trappen hoeft te lopen. Voor en achter kijk je uit op een plantsoen en voor je auto is parkeergelegenheid voor de deur. Je boodschappen kun je doen bij de winkelcentra Slotplein (een paar minuten lopen) en de Koperwiek. Metrostation [xxxxx] is op loopafstand, er zijn diverse sportfaciliteiten in de buurt, onderwijs en kinderopvang zijn vlakbij en Rotterdam is goed te bereiken via de A16 en de A20. Het Slotpark, het Vuijkpark en de oever van de Hollandsche IJssel nodigen uit om te gaan hardlopen of voor een bootcamp.

Indeling
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de afgesloten centrale entree met het bellentableau, de brievenbussen en het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. Het appartement heeft een privé (fietsen)berging van maar liefst 10.9m2; aan ruimte geen gebrek.

Eerste verdieping
Je komt dit leuke, instapklare appartement binnen in de hal die toegang biedt tot nagenoeg alle kamers. Aan de linkerzijde is de deur naar de keurige toiletruimte met fonteintje; de deuren aan de rechterzijde geven toegang tot twee van de drie aanwezige slaapkamers. Op de vloer ligt een keurig laminaat (2013); deze vloerafwerking is in bijna het gehele appartement gelegd.
De gezellige woonkamer is goed in te delen met een ruim zitgedeelte en een eettafel om met vrienden en familie te eten. Door de grote ramen valt veel daglicht naar binnen en de deur aan de voorzijde geeft toegang tot het overdekte balkon. Lekker buiten zitten met een hapje en een drankje en dankzij de ligging op het zuidoosten kun je op het balkon volop van de zon genieten.

Naast de woonkamer is de keuken; deze is in 2008 geheel vernieuwd. De gaskookplaat, afzuigkap en oven zijn ingebouwd; tevens is in de keuken plek voor een koelkast, de wasmachine en de droger. Opvallend is de grote hoeveelheid bergruimte; deze keuken is uiterst efficiënt ingedeeld en heeft een tweede deur naar het balkon.

Ook de badkamer is compleet; hier heb je de beschikking over een ligbad en een wastafel met een spiegelkast en een bergmeubel. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte, neutrale kleur; hier ga je nog jaren plezier aan beleven!

Tot slot; DRIE slaapkamers. Hiermee is het appartement geschikt voor een gezin maar ook uitermate geschikt als je een mooie werkruimte aan huis zoekt. Twee slaapkamers hebben een vaste kast en alle slaapkamers hebben grote ramen die uitzicht bieden op een achtergelegen plantsoen.

Bijzonderheden
– Het appartement heeft kunststof kozijnen (2008) met kiep-/draairamen en HR++ glas;
– Warm water via een elektrische boiler (80 liter);
– Ruime berging op de begane grond met verlichting en elektra;
– Drie slaapkamers (!);
– Instapklaar; niet verbouwen maar snel verhuizen!
– Kan desgewenst volledig gemeubileerd opgeleverd worden

General

Great house: 2 floors, 4 bedrooms and a lovely balcony!

On the Stuart Millstraat in Rotterdam-Lombardijen you will find this well-kept maisonette apartment, located on the 1st and 2nd floor.

The apartment has a bright living room, modern kitchen, 4 bedrooms and a lovely balcony!

The first floor has the advantage that you do not have to walk many stairs. In the immediate vicinity there are various shops, restaurants, schools, public transport and various roads.Layout

Apartment building:

On the ground floor is the closed central entrance with the doorbells, the mailboxes and the staircase to the upper floors. The apartment has a private storage of no less than 12m2; so no lack of space.First floor

You enter this nice, ready-to-move apartment in the hallway / tour portal, with stairs and stairs cupboard.

On the floor is a neat laminate (2016); this floor finish is laid in the entire apartment.

The hall provides access to:A very large toilet room with closet and washbasin. On this floor is the modern closed kitchen with full tiling and corner kitchen unit with various appliances including an induction hob with modern hood, combi-oven, built-in fridge / freezer and dishwasher.

Next to the kitchen there is a separate room which is now furnished as a dining room, this room is also perfect for use as a bedroom.

The cozy living room with stylish brick slips on one wall is easy to share with a spacious seating area and a dining table for eating with friends and family. The large windows let in a lot of daylight and the door at the front gives access to the covered balcony with electric awning. Sit outside with a bite and a drink and thanks to its location on the southwest you can enjoy the sun on the balcony.Second floor

On the second floor is the landing with neat laminate flooring, here you have access to the modern bathroom with corner shower, 2nd toilet and washbasin. Here is also the washing machine connection and boiler setup.

The 2nd bedroom (master bedroom) has a closet and access to the balcony.

Furthermore, there are two more spacious bedrooms on this floor

in total this house has 4! spacious bedrooms.Particularities

-Warm water via an electric boiler (100 liters)
-Living area of ​​just 110 m2
-4 spacious bedrooms!
-Own storage in the basement with lighting and electricity
-Heating by means of block heating
-Instep ready; do not renovate but move quickly!
-Can be delivered fully furnished if desired
– 10 minutes walk from Lombardijen station, bus stop outside the door

Deze woning ligt in Capelle aan den IJssel gemeente - klik hier voor meer informatie...
Zie ook: Oppervlakte Maandhuur
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Appartement te huur in Capelle aan den IJssel

expats!80 m2 appartement te huur in Capelle aan den IJssel: expats (>> Woningtarget: NB! Expats betekent dat deze woning mogelijk alleen wordt verhuurd aan expats / bedrijven)!80 m2 appartement te huur in Capelle aan ...

80 m2 1.595Euro
80 m2 1.495Euro
Appartement te huur in Capelle aan den IJssel

Appartement te huur in Capelle aan den IJssel

25 m2 appartement te huur in Capelle aan den IJssel

25 m2 850Euro
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Appartement te huur in Capelle aan den IJssel

Expats: 70 m2 appartement te huur in Capelle aan den IJssel: expats (>> Woningtarget: NB! Expats betekent dat deze woning mogelijk alleen wordt verhuurd aan expats / bedrijven): 70 m2 appartement te huur in Capelle aan...

70 m2 1.245Euro
85 m2 1.150Euro
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Appartement te huur in Krimpenerwaard

60 m2 appartement te huur in Krimpenerwaard, Ouderkerk aan den IJssel

60 m2 639Euro
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Appartement te huur in Zuidplas

110 m2 appartement te huur in Zuidplas, Nieuwerkerk aan den IJssel

110 m2 1.950Euro
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Appartement te huur in Zuidplas

80 m2 appartement te huur in Zuidplas, Nieuwerkerk aan den IJssel

80 m2 1.150Euro
Deze woning heeft geen foto's
Klik verder om de foto’s te bekijken

Vrijstaand huis te huur in Capelle aan den IJssel

Expats: 35 m2 vrijstaand huis te huur in Capelle aan den IJssel: expats (>> Woningtarget: NB! Expats betekent dat deze woning mogelijk alleen wordt verhuurd aan expats / bedrijven): 35 m2 vrijstaand huis te huur in Capelle...

35 m2 1.045Euro
8 m2 700Euro