Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Oppervlakte
m2
-
m2
Woningtype
Aanvullende criteria
Euro
Toon op kaart

Huurwoningen in Amsterdam De Baarsjes

Je hebt gezocht naar woningen te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam De Baarsjes.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare huurwoningen in Amsterdam De Baarsjes op Woningtarget.nl

Hier krijg je een overzicht van huurwoningen in Amsterdam De Baarsjes. Je kunt bijna alle beschikbare appartementen, huizen en andere woonruimtes te huur vinden in Amsterdam De Baarsjes. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Hoewel de Baarsjes in de buurt is van hartje Amsterdam, is het pas de afgelopen paar jaar bekend en populairder geworden. Het is een hippe en ‘upcoming’ buurt waar steeds meer nieuwe tentjes en andere eetplekken te vinden zijn. Daarnaast kiezen veel artiesten ervoor om hier een galerij te openen, waardoor er een creatieve esthetische sfeer is ontstaan.

De Baarsjes is sterk veranderd de laatste tientallen jaren. Na vele renovaties en het opknappen van panden door de gemeente Amsterdam is het een plezierige en gastvrije buurt geworden. De wijk ligt vlak naast het centrum van Amsterdam en is te vinden in Oud-West. Het is maar enkele minuten naar het Vondelpark en ook heeft de buurt zelf zijn eigen grote park: het Rembrandtpark.

De Baarsjes is een buurt die is opgebouwd uit meerdere kleine buurten en heeft sterke Surinaamse, Marokkaanse en Turkse invloeden. De straten in deze buurt zijn voornamelijk vernoemd naar zee Admiraals/ontdekkingsreizigers en andere termen die een verband houden met het voormalig West-Indië.

Je kunt er hippe en alternatieve bars, restaurants en cafeetjes vinden. Hoewel de hoeveelheid wellicht wat beperkter is dan in andere buurten is er alsnog genoeg uit te kiezen en is de keuze erg divers. Zo zal er voor iedereen wat te vinden zijn. Ook zijn er veel galerijen en andere artistieke hotspots. De pas gebouwde en imponerende Westermoskee is hier ook te vinden.

Ook kan je in De Baarsjes veel gezinnen en jonge beginners vinden, voornamelijk doordat de prijs aanvaardbaar is voor velen.