Terug naar het overzicht

Appartementen te koop in Tilburg

maandag 21. augustus 2017

Tilburg is een stad gelegen in het zuiden van Nederland. De gemeente staat op de zesde plek als het gaat om het aantal inwoners. De afgelopen jaren is de stad, samen met onder andere Eindhoven en Breda, een toevluchtsoort geworden voor woningzoekenden uit de Randstad. Het gevolg is dat de concurrentie en de prijzen voor koopwoningen in Tilburg flink is gestegen. Dit is ook woningtarget.nl niet ontgaan. Wij helpen jou daarom graag bij het vinden van een nieuwe woning. Een overzicht van het actuele aanbod aan appartementen te koop in Tilburg vind je bijvoorbeeld hier!

Tilburg

In Tilburg is van alles te te doen en te beleven. De stad is vooral bekend vanwege de textiel. Op het hoogte punt bevonden zich er 125 fabrieken waar wol en verschillende andere stoffen werden geproduceerd. Je vindt tegenwoordig een textielmusuem in een van de oude fabriekshallen. Een bezoek is zeker de moeite waard! Houd je meer van moderne kunst? Dan is De Pont een echte aanrader. Het museum is internationaal bekend en bevat werken van onder andere Marlene Dumas. Kinderen zullen de dag van hun leven beleven in het natuurmuseum. Hier kan ieder kind op zijn eigen manier de natuur ontdekken!

Natuurlijk is er meer dan alleen musea in Tilburg. De stad is uitermate geschikt voor een dag winkelen. Je vindt naast alle grote winkelketens, tal van kleine, unieke winkeltjes waar je absoluut zal slagen voor bijvoorbeeld een nieuwe outfit of nieuwe accessoires voor in huis. Kijk ook goed om je heen wanneer je door de stad loopt. Overal zijn prachtige monumenten te vinden. Je kan er ook voor kiezen om de stad per boot te verkennen. Ga mee met één van de vele georganiseerde rondvaarten of huur een boot en ga zelf op ontdekkingstocht. Wanneer je even moet bijkomen van alle activiteiten, dan heeft de stad tevens genoeg te bieden op het gebied van restaurants, cafés en bars. Je vindt ze in en rondom het centrum.

Appartementen te koop in Tilburg

Zoals wij al eerder vermelden, neemt de populariteit van Tilburg toe. Steeds meer mensen uit onder andere de Randstad weten de stad te vinden. Hierdoor zijn ook steeds meer mensen op zoek naar een appartement om te kopen in Tilburg. Eén van de redenen is dat de prijzen hier nog relatief laag liggen en het in vergelijking met de Randstad makkelijker is om hier een woning te vinden. De prijzen nemen hierdoor toe en ook het aantal geinteresseerden per te koop staand appartement neemt toe. De verwachting is dat deze trend de komende jaren doorzet. Het is daarom juist nu de perfecte tijd om een appartement te kopen in Tilburg. Woningtarget.nl is er om jou te helpen bij het vinden van een geschikte plek. Op onze website vind je een overzicht van alle appartementen te koop in Tilburg, en deze vind je hier!